Eiker Arkiv:
Nettsider under ombygging

 

Eiker Arkiv må innse at utviklingen har løpt ifra den teknologiske plattformen vi valgte for nettsidene våre for drøyt ti år siden. I dag er det behov for andre standarder, blant annet for at sidene skal kunne fungere optimalt både store PC-skjermer, nettbrett og mobiltelefoner. Derfor er vi nå i gang med å flytte nettsidene over på "webløft", som er et prosjekt i regi av Buskerud Fylkesbibliotek.

Mens denne prosessen pågår, kommer det nok dessverre til å bli lagt ut minimalt med nyheter på de gamle nettsidene våre. Vi håper at dere har forståelse for dette. Det gamle stoffet vil imidlertid bli liggende, og vi håper å være i gang igjen i løpet av de nærmeste månedene.

En annen stor fordel med den nye web-løsningen, er at sidene kan redigeres direkte på internettet, uten at det er behov for å laste ned noen programvare. Alt som trenges er brukernavn og passord. Vi håper derfor at vi etter hvert kan ønske deg velkommen tilbake til www.eiker.org ikke bare som leser, men kanskje også som bidragsyter!

 
             
Hilsen redaksjonen
 
 

12.01.2016
Tekst: Bent Ek